Chiropractie

Voor iedereen

Elke fase van het leven kenmerkt zich door een bepaalde groei, ontwikkeling en veranderingen van ons zenuwstelsel, onze wervelkolom, onze gewrichten en spieren. Dit begint al tijdens de zwangerschap en gaat door tot op hoge leeftijd. Ook de belasting van ons bewegingsapparaat tijdens deze fases is heel verschillend. Gevolg hiervan is dat in elke levensfase dan ook specifieke problemen kunnen optreden met zijn eigen klachten.

De chiropractor is expert op het gebied van het zenuwstelsel, de wervelkolom en het bewegingsapparaat tijdens elke levensfase. Wij behandelen in onze praktijk mensen van alle leeftijden met een breed scala van klachten.

De behandeltechnieken worden aangepast aan de leeftijd en de klacht. Een kwetsbare baby wordt vanzelfsprekend met veel zachtere technieken behandeld dan een topfitte sporter. Ook iemand op hoge leeftijd wordt voorzichtiger behandeld omdat er sprake kan zijn van botontkalking (osteoporose) wat broze botten tot gevolg kan hebben. Chiropractie voor iedereen bij Chiropractie de Schipper.