De praktijk

Chiropractor De Schipper

Persoonlijk

Wij stellen het persoonlijke contact met u erg op prijs. Vandaar dat wij geen afspraken inboeken of wijzigen via de e-mail. Ons team van assistentes helpt u graag verder. U kunt telefonisch contact opnemen met een van onze assistentes. Zij zal samen met u een afspraak maken voor in de praktijk, op een voor u passend tijdstip.

Mocht u verhinderd zijn dan vragen wij u om de afspraak minimaal 48 uur van tevoren af te zeggen. Een vergeten of te laat afgemelde afspraak wordt door ons in rekening gebracht. 

Bij uw eerste bezoek aan een van onze chiropractoren vindt er allereerst een intake gesprek en een lichamelijk onderzoek plaats. Na een uitleg van de bevindingen wordt er een passend behandeltraject voorgesteld. Ook ontvangt u gelijk al uw eerste behandeling!

Na de behandeling kunt bij onze assistente afrekenen, bij voorkeur met PIN. U ontvangt een ontvangstbevestiging welke u bij uw zorgverzekering weer kunt declareren

vervolg-behandeling-eerste-afspraak-de-praktijk-samenwerking-disciplines-overleg-gezondheid-patiënt-Schipper-Chiropractor

Afspraak

Consult alleen volgens afspraak

Geen verwijzing nodig

Voor het maken van een afspraak is géén verwijzing van uw huisarts nodig

Telefonisch

Het maken, wijzigen of annuleren van een afspraak is uitsluitend telefonisch mogelijk

Afspraak
maken?

Openingstijden

Maandag             08.00 – 17.40

Dinsdag               08.00 – 17.40

Woensdag           08.00 – 17.40

Donderdag          08.00 – 17.40

Vrijdag                 08.00 – 17.40

zaterdag en zondag gesloten

De receptie is telefonisch bereikbaar 0118-606282 op:

Maandag            09.00 – 11.00

Dinsdag              09.00 – 17.00

Woensdag          09.00 – 11.00

Donderdag         09.00 – 11.00

Vrijdag                 09.00 – 11.00

behandelingen-behandeltechniek-de-praktijk-schipper-chripractor-nieuw-en-sint-joosland-hulp

Afmelden van uw afspraak

De laatste tijd komt het helaas steeds vaker voor dat afspraken 
op het laatste moment (d.w.z. ruim binnen de 48 uur) afgezegd worden of dat mensen helemaal niet verschijnen op de gezamenlijk gemaakte afspraak.  Gezien de enorme drukte in de praktijk geeft dit vaak problemen
Omdat regelmatig mensen met opnieuw zeer acute klachten, contact met ons opnemen, die wij zoals vanzelfsprekend graag snel willen helpen. Is het van het grootste belang dat afzeggingen 48 uur van te voren plaatsvinden. Zo kunnen wij de opengevallen plaatsen ter beschikking stellen aan mensen met acute klachten. Om deze reden zullen vanaf heden consulten die niet 48 uur van te voren telefonisch of in persoon zijn afgemeld, worden gezien als een consult en worden er € 73,50 kosten in rekening gebracht. Dit gebeurt direct, aangezien deze afspraak in volledig overleg met u gemaakt is.


Berichten via het antwoordapparaat of per email worden niet geaccepteerd als persoonlijke afmelding.

Kwaliteitswaarborg

Al onze chiropractoren zijn lid van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en zijn geregistreerd bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN). Deze onafhankelijke stichting ziet toe op de naleving van strenge kwaliteitseisen ter bescherming van zowel de patiënten als de chiropractoren. Daarnaast zijn de Functional Neurology chiropractoren lid van International Association of Functional Neurological and Rehabilitation (IAFNR).

Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA)

De Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) is de oudste beroepsvereniging van en voor chiropractoren in Nederland. Sinds haar oprichting in 1975 streeft zij naar erkenning van chiropractie in Nederland en maakt de vereniging zich sterk voor chiropractische zorg volgens de allerhoogste kwaliteitsstandaard.

Stichting Chiropractie Nederland (SCN)

De SCN heeft tot doel de kwaliteit van de in Nederland verleende zorg op het gebied van de chiropractie te bevorderen en te bewaken conform wettelijke en intern gestelde vereisten.
De SCN tracht haar doelstelling te verwezenlijken door middel van registratie, herregistratie en visitatie.
Andere middelen hiertoe zijn het door de SCN ingestelde tuchtcollege en het college van medisch toezicht.

tarieven-schipper-chiropactrie-betalingen-afspraak-maken-kosten